Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 martie 2010

Controlul Ejacularii

EJACULAREA PRECOCE

Există cupluri în care actul sexual nu se mai consumă, deoarece bărbatul ejaculează înainte de producerea actului.Nu este amuzant, nu este o glumă, pur şi simplu se întâmplă, este o reacţie normală a organismului la anumiţi stimuli prea puternici.

Cauzele sunt multiple: emoţii/sentimente puternice faţă de parteneră, timiditate, neîncredere în propria persoană, eşesuri din alte relaţii în planul sexual, lipsa experineţei(virginitatea) şi probabil mai sunt şi altele.

Soluţia indicată în acest caz este un control la un cabinet de specialitate(sunt destul de multe), dar ce e cel şi cel mai important - ÎNCREDEREA şi SUSŢINEREA din partea partenerei. Atunci când partenera este alături de tine, nu are aşteptări de la tine, te înţelege, te motivează să treci peste, este dispusă să te accepte pe tine cât şi situaţia- aceasta este cheia ieşirii din această situaţie. Poţi să mergi la orice medic, la orice control, dacă nu reuşeşti să-ţi recapeţi încrederea e doar o pierdere de timp, apar îmbunătăţiri dar pe termen scurt.

De cele mai multe ori în cazul apariţiei acestor reacţii bărbaţii intră în panică, lucru care nu serveşte la nimic şi care nu este de nici un ajutor.Criza înrăutăţeşte situaţia şi o agravează, aşa că indicat este păstrarea calmului şi ieşirea din situaţie.Partenera trebuie să fie dispusă să încerce să aibă un act sexual, chiar dacă acesta va eşua, asta de mai multe ori până se va trece la următorul pas…

Aceasta este o situaţie care îţi relevă şi care este stadiul în care se află relaţia cu partenera, pentru că afli ce şi cum gândeşte ea.
În plus, pentru cei care au probleme cu ejacularea precoce, foarte indicate ar fi exerciţiile fizice pe care le găsiţi în articolul Muşchiul PC(pubococcigian) , exerciţiile Kegel şi performanţa sexuală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu